Om hemma bio

Om hemma bio

Vad innehåller ett hemmbio system?

Den snabba utvecklingen på DVD marknaden har sett en stor ökning vad gäller efterfrågan på hemma bio utrustning. De goda nyheterna är att priserna på DVD spelare, Plasma/LCD skärmar, AV mottagare och projektorer har fortsatt att falla. Men med ett förbryllande urval av produkter och valmöjligheter är det inte lätt att välja ett system som passar ditt hem och din budget. Det är därför vi har valt att ägna oss åt att hjälpa dig att göra de rätta valen och montera det perfekta Hemma Bio systemet som passar din livsstil.

1. DVD SPELARE

De senaste DVD spelarna kombinerar stil med innehåll. Under det snygga skalet gömmer sig mycket information som tillåter dig att spela ett större urval av olika format och det inkluderar HDMI utgångar som används till att skicka de digitala bildernas information till din bildskärm.

2. AV MOTTAGARE/FÖRSTÄRKARE

Hjärtat I varje hemma bio system är en integrerad AV mottagare eller en separat processor/kraftförstärkare. Den tillhandahåller el till dina högtalare, och används som ett integrerat kontroll center för varje komponent, inkl. Ljud och video kontakt.

3. SKÄRM

Det har aldrig varit ett bättre tillfälle för dig att byta ut din TV. Den senaste generationen tillhandahåller bättre kvalitet och skärpa samtidigt som man faktiskt har råd. Alla modeller har HDTV (High Definition TV) och levererar bild kvalitet med HDTV sändningar liksom med Blu-Ray/HD-DVD skivor.

4. SURROUND LJUD HÖGTALARE

En av nyckelpunkterna I hemma bion är det häftiga surround systemet som sätter dig mitt I centrum för action - oavsett studsande kulor I en hollywood action thriller eller I första rad på en konsert.Vi har ett brett sortiment av högtalare och lösningar för att skapa det bästa systemet för just dig.

5. ALL-IN-ONE SYSTEM

Om du nöjer dig med bekvämligheten som all in one kan erbjuda, så har vi ett stort lager av plug and go system kompletta med DVD spelare, högtalare, kablar och förstärkare. Nästan alla är 5.1 surround systems som används av 5 högtalare och en subwoofer. Men det är också värt att kolla in 2.1 systemet som används av 2 högtalare och en sub.